UEFA i FS Srbije posetili Obrenovac

cetvrtak 01.12.2016

Juče su predstavnici FS Srbije sa predstavnikom UEFE zaduženim za reviziju i projekte u zemljama istočne evrope posetili Obrenovac i sa predstavnicima našeg saveza obišli nekoliko klubova koji su bili pogođeni poplavom u Maju 2014 godine.

Predstavnik UEFE Mohamed Taa kao i Generalni sekretar FS Srbije Nebojša Ivković su puni pozitivnih utisaka napustili Obrenovac, Mohamed Taa je naglasio, da je posebno oduševljen zatečenim stanjem kao i planovima za budućnost ovih klubova koji i dalje pokazuju interesovanje za popravljanje infrastrukture.
GO Obrenovac je takođe svečano dočekala visoku delegaciju i uručila zahvalnice za pomoć nakon poplava svim članovima delegacije.

Još jedna stvar koja je oduševila jučerašnje posetioce jeste to što se u Obrenovcu više od 3% populacije aktivno bavi fudbalom po čemu FSO Obrenovac zaslužuje FIFA srebrno priznanje..
Nadamo se da će posle ove posete stići i neke nove investicije u klubove sa naše teritorije o čemu je takođe bilo razgovora sa zamenikom Generalnog sekretara Jovanom Šurbatović.