Održana redovna izborna Skupština FSO Obrenovac

nedelja 29.11.2015

U Obrenovcu je održana redovna izborna Skupština Fudbalskog saveza opštine Obrenovac. Delegati, njih trideset i tri od ukupno trideseti šest koliko čini Skupštinu, su za novog predsednika izabrali Ivana Lazarevića koji će tu funkciju obavljati u mandatu od 2016. do 2020. godine. Potpredsednici obrenovačkog opštinskog fudbalskog saveza biće Igor Vukotić i Zoran Dragačevac.Pored izabranog predsednika Lazarevića i dvojice potpredsednika u Izvršni odbor FSO Obrenovac izabranu su još i Marko Babić, Branko Bezarević, Duško Vračarević, Mirko Vranešević, Miroslav Mitrović i Žika Živanović. Za generalnog sekretara je izabran Nenad Stanojević. Tročlani Nadzorni odbor činiće Živojin Kuzmanović, Milan Ćuruvija i Vlada Vasić.

Rad redovne izborne Skupštine FSO Obrenovac pratili su pored potpredsednika FS Beograda Miodraga Jankovića i generalni sekretar FS Beograda Jovan Šurbatović koji je i pozdravio prisutne. Kao gosti prisustvovali su i predsednik Organizacije fudbalskih trenera FS Beograda Jovica Milkić i Ivan Jegorovoić, član Veća GO Obrenovac zadužen za sport, a ispred Odbora za sprovođenje izbora u FS Beograda zasedanje je pratio predsednik tog tela Mr Miroslav Sever.

Na kraju zasedanja Skupština FSO Obrenovac je dala punu podršku kandidaturi Slaviše Kokeze za predsednika Fudbalskog saveza Beograda u mandatnom periodu od 2016. do 2020. godine, a generalnom sekretaru FS Beograda Jovanu Šurbatoviću izražena je zahvalnost za pruženu pomoć FSO Obrenovac i data je puna podrška za njegov rad.