I predstojeći jesenji,nadamo se suncani,vikend ćemo provesti gledajući i uživati u dobrom fudbalu naše Opštinske lige. Vreme leti,kao da je juče bilo prvo kolo,a vec za par dana će se odluciti ko će biti jesenji prvak nase pobedonosne lige. Neki dobri prognozeri su mogli i nakon prvog kola predvideti ko će biti na vrhu.

Za sada prvo mesto pripada FK „Pobedniku“ iz Piromana pod vodjstvom Duška Gajić,dok im dišu za vratom momci FK „Partizana“ iz Drazevca na celu sa Milošem Brkićem,samo jedan bod iza njih nalazi se FK „Krtinska“ koje u nove pobede vodi Miloš Milojevic. 

U subotu 7.11 će odmeriti snage momci iz Krtinske i iz Piromana. Lider će se sastati sa protivnikom na stadionu FK Krtinska i ova utakmica će mozda odluciti jesenjeg prvaka,dok Draževčani u nedelju dočekuju ekipu iz Ljubinća čiji su momci cele polusezone bili fer i korektni i igrali timski,a gledajući na prethodno prikazano znanje pretpostavlja se da izabranici Brkića imaju lak posao,ali to je sve na papiru.. Mozda se desi preokret u Drazevcu,videćemo,videćemo… 

U nedelju takođe se sastaju ekipe FK „Proleter“ i FK „Urovci“ koji će nadamo se polusezonu završiti sa trofejem fer-pleja.Pohvale svim ostalim ekipama na lepoj igri tokom ove polusezone koja je bila odlicna,a pretpostavljamo da ce sledeca biti jos bolja puna novih prijateljstva ispunjena odlicnim fudbalom.

Srecno sudijama koje budu sudile ove dve utakmice,zna se kakav pritisak moze biti na njima,sudite bez treme i pravedno!

Do sledećeg vidjenja,igrajmo lep fudbal I NEKA BOLJI POBEDI !