I ovaj deo našeg fudbala u Obrenovcu je završen sa veoma kvalitetnim utakmicama. Pre svega čestitamo svim ekipama Opštinske lige koje su ovom polusezonom pokazale ambiciju i želju za višim rangom kao i za ostvarivanjem sve boljih i boljih rezultata.

Derbi iizmedju FK „Krtinske“ i FK „Pobednika“ Piroman završen je rezultatom 5:1 u korist domaćina. Momci iz Krtinske su očigledno malo bolje usli u utakmicu nego ekipa Pobednika. Dva rivala prikazala su odličan fudbal i nakon ove utakmice su drugi odnosno treći na tabeli. Sve pohvale igračima,trenerima,oragnizatorima utakmice i naravno sudijskoj trojci.

FK „Partizan“ iz Drazevca je savladao ekipu iz Ljubinica neverovatnim rezultatom 9:0. Ovim Draževčani dokazuju da su sa pravom i potpuno zasluženo na prvom mestu nakon jesenjeg dela takmičenja. Moramo takodje pohvaliti ekipu Ljubinica na zalaganju i atmosferi  koji su pruzili na terenu u Draževcu,Čime su dokazali da su jedan od najperspektivnijih ekipa u ligi.

OFK „Urovci“ su odigrali sjajnu utakmicu na svom terenu protiv FK „Jasenka“ i rezultat od 2:1 dokazuje to. Obe ekipe su završile sezonu jednom lepom prijateljskom utakmicom.

FK „Borac“ Ušće-FK „Skela“ se završilo rezultatom 5:2. Dosta lepih golova na ovoj utakmici,domaćini su najverovatnije bili raspoloženiji za fudbal i bolje usli u utakmicu sto rezultat i pokazuje.

FK „Munja“-FK „Belo Polje“ 0:2. Gost je odigrao bolji fudbal na ovom susretu,a cela utakmica je bila fer i korektna kao i uvek.

FK „Sloga“-FK „Rvati“,rezultat-2:1 utakmica odigrana uz prijateljstvo i sportski duh. Domaćin je malo bolje iskoristio trenutnu situaciju i savladao protivnika minimalnim rezultatom.

Ovde možete pogledati sažete rezultate poslednjeg kola Opštinske lige Obrenovca:

07/08.11.2020

DomaćinRezGost
Partizan9 : 0Ljubinić
Borac5 : 2Skela
OFK Urovci2 : 1Proleter
Munja0 : 2Belo Polje
Sloga2 : 1Rvati
Krtinska5 : 1Pobednik

Vidimo da su rezultati očekivani,mozda malo i nerealni ali sve se to postiglo trudom i radom. Sto bi se reklo-nije palo s neba..

Sportski pozdrav, vidimo se na proleće.